Rhinoplastik i Türkiye

næseoperation Türkiye 1
Skrevet af Émilie

Overvejer du rhinoplastik i Türkiye? Denne ultimative guide indeholder alt, hvad du behøver at vide om proceduren, genopretning og omkostninger i Istanbul. Anmod om et tilbud og få den bedste pris for en vellykket næseoperation i Tyrkiet.

BedsteKlinik.com informerer dig om næseplastik i Tyrkiet og hjælper dig med at bestille en operation hos kvalificerede tyrkiske kirurger . Dette indhold leveres kun til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra en sundhedsprofessionel.

Hvor meget koster næseoperation i Türkiye?

I Tyrkiet er den gennemsnitlige pris for en næseoperation 1800 euro . Indgrebet udføres under generel anæstesi og varer 2,5 timer. Opholdslængden i Istanbul er 6 dage, og varigheden af indlæggelsen er 1 nat. Det endelige resultat er synligt inden for 6 måneder. Prisen inkluderer anæstesi, operation, medicin, samt oversætter, hotel og lufthavnstransport.

Rhinoplastik 1800 €
Sekundær rhinoplastik €2200
Etnisk næseoperation €2300
Ultralyds næseoperation €2500

Rhinoplasty Türkiye: Den ultimative guide

Den, der har en stor næse, tror, at alle taler om det. Dette ordsprog får os til at forstå, hvor tung næsen nogle gange kan være. I midten af ansigtet gør det figuren charmerende eller vanærende. Hooked, hængende, opadvendt, flad, camard, aquiline, hooked, der er alle former, hvoraf nogle kan efterlade et stort kompleks. Det er umuligt at skjule eller slette, det har stadig væsentlige funktioner: at trække vejret og lugte.

næseplastik og bandage på næsen
Rhinoplastik og bandage på næsen

Så hvad skal man gøre med denne alt for imponerende næse? Takket være videnskab og teknologi kan vi i dag rette næsens form og sikre, at vi har en lille næse . At tabe sig fra næsen, specialister kalder det rhinoplastik . Hos både kvinder og mænd føder denne medicinske praksis en ” ny næse “. Og ikke hvilken som helst næse, men en næse, som vi har valgt, og som forskønner os. I hvert fald en, der får os til at se godt ud.

Før og efter billeder af vores patienter

Hvor skal du lave dit næsearbejde i Türkiye?

Den mest almindelige kosmetiske operation, næseplastik, udføres næsten overalt i verden. Men i Istanbul, den internationale hovedstad for plastikkirurgi , kan du dufte tusindvis af kilometer væk lugten af en oase eller den hellige gral af kosmetisk næsekirurgi .

Rhinoplastik er en af de TOP 10 mest efterspurgte kosmetiske operationer i Tyrkiet . Dette skyldes helt sikkert antallet af tyrkiske kosmetiske kirurger, som har opnået en stor erfaring og verdensomspændende berømmelse.

Men derudover, med billigere priser end andre steder, et landskab, hvor livet er godt og gastronomi af enestående smag, er det svært ikke at vælge Istanbul eller Antalya i Tyrkiet til medicinsk turisme . Så er der intet som at teste din nye flair på bredden af Bosporus.

Simulering af en næseplastik før efter
Simulering af en næseplastik før efter

Klar til en næseoperation i Istanbul eller Antalya, Tyrkiet ? Følg lederen !

Sæt en stopper for det store puklede eller skæve næsekompleks

Næsen siges at være ansigtets idiot. Den, der opfandt dette ordsprog, red. note: forfatteren Marcel Mariën, forstod, at nasale vedhæng ofte mangler sund fornuft. For lang, for stor, for kort, for tynd, for bred, for ujævn, for hul, for hængende, for høj, snoet, “piffen” kan ikke altid være diskret. Hvilket er en skam, for det ligner ofte en næse midt i ansigtet . Det er ikke altid let at antage det.

Og så er vi ikke så heldige at blive født med Kleopatras næse . I visse samfund eller familier er næsens form genetisk, og den spiller ikke altid til fordel for ansigtets charme. I andre kan det være en deformation forårsaget af traumer eller en ulykke. Dette kan føre til en ukontrolleret form af næsen, men endnu mere alvorligt, respiratorisk dysfunktion.

Fjern stød på næsen
Fjern stød på næsen

Skønhed siges at være relativ. Og så er det mere end æstetisk at have en smuk næse . Det handler om selvtillid og selvopfyldelse. Det handler om at sætte en stopper for sine fysiske og psykiske komplekser.

Hvilket får os til at ville tage det næste skridt: ændre formen på næsen eller i det mindste forbedre dens æstetik, få en symmetrisk næse som stjernerne på Instagram. Det er her næseplastik kommer ind i billedet. Generelt er det mest almindelige mål med en næseplastik i Tyrkiet at korrigere næse defekter. Men næseplastik er meget mere end det…

Hvad er rhinoplastik?

Rhinoplastik eller næsekirurgi er en kirurgisk operation, der involverer ændring af størrelsen eller formen af næsen , eller blot fjernelse af en bump. Målet er at skabe en smuk næse i profil, en harmonisk, symmetrisk naturlig næse, med en smuk form, som integreres perfekt med alle ansigtstræk. Hvis modifikationen er afgørende, sikrer næseplastik, at alle de æstetiske anatomiske kriterier for næsen er i perfekt harmoni. Fordi denne operation frem for alt sigter mod at opnå perfekt balance i ansigtet.

Rhinoplastik består derfor i at forskønne næsen, øjnene og selve ansigtet samt smilet via næsesvælgfolderne. Omgjort på denne måde kan næsen give ansigtet et helt andet udseende. For nogle patienter vil rhinoplastik få dem til at se yngre ud. Derudover er det vigtigt at overlade nasal plastikkirurgi til en erfaren kirurg for at sikre, at operationen ikke skader åndedrætsfunktionen eller næseryggen.

Næsespidsoperation
Næsespidsoperation

Hvilken alder for næseoperation i Türkiye?

Det er vigtigt at vide, at næseoperation ikke er beregnet til alle, der ønsker at få opereret næseborene . Men hvornår skal man lave en billig næseoperation i Türkiye? Minimumsalderen er 17 år for kvinder og 18 år for mænd. I denne alder når knoglebrusken slutningen af sin vækst og kan modificeres til de ønskede former.

Derudover kan kosmetisk næseoperation efter en vis alder være sværere at udføre. Fra 35 års alderen bliver knoglebrusken hårdere. Ændringen kan være mere kompleks.

De forskellige typer af næseplastik Türkiye

Takket være fremskridt inden for teknologi er næseplastik i Tyrkiet en praksis, der ikke efterlader ar. Reducerede snit, lave touch-ups, høje tilfredshedsrater, det er det, der presser patienterne til at vælge Turkiye for at få lavet deres næser billigt. Men du skal stadig vælge en erfaren kirurg , der er i stand til at udføre en fejlfri operation. Vi vil forklare dig lidt senere, hvor du kan finde ham, og hvordan du kontakter ham.

Lad os først og fremmest se, hvilke typer næseoperationer vi kan tilbyde dig:

1 – Funktionel næseplastik

Rhinoplastik kaldes funktionel, når den udføres af medicinske årsager. Også kaldet septoplastik , eller rhinoseptoplastik, er det nødvendigt, når lugteorganet ikke kan udføre sine væsentlige funktioner. Denne operation behandler blokerede næsebor og alle luftvejssymptomer. Funktionel næseplastik resulterer faktisk i en ændring af morfologien af patientens næse. I Europa er denne operation dækket af sygesikringen.

Afvigelse af næseryggen
Afvigelse af næseryggen

2 – Strukturel næseplastik

Strukturel næseplastik, kaldet klassisk, er en rent æstetisk forandring. Dette indebærer at styrke næsens brusk- og knoglearkitektur for at harmonisere dens form og tykkelse. Ved denne type operation kan vi operere på to måder:

  • Ret den snoede bruskafvigelse, der blokerer din næse. Dette kaldes septorhinoplastik .
  • Udfør en næsespidsoperation, som kun opererer spidsen af næsen, som kan være hængende, for hævet, asymmetrisk, for bred, kugleformet eller afvigende. For bedre at forfine det.
næsespidsoperation
Næsespidsoperation

3 – Rhinoplastik med brusktransplantation

Rhinoplastik med brusktransplantation involverer at tage en del af brusken fra kroppen for at transplantere den på næsen. Formålet med denne operation er at ændre næsens form, øge dens volumen, camouflere en defekt, styrke næsestrukturen eller korrigere efterfølgende deformationer.

Grafts tages ofte fra brusken i næseskillevæggen. Men vi kan også bruge transplantater fra brusken i øret og brystkassen. Denne type næseplastik er beregnet til personer, der har en næse, der er for tyk eller for tynd , og hvis modifikation kræver en transplantation.

4 – Ikke-medicinsk næseplastik eller næseløft

I denne æstetiske praksis anvendes ingen egentlig operation. Operationen udføres også uden bedøvelse. Der er to meget anvendte teknikker:

Hyaluronsyre injektion

Det går ud på at ændre næsens form ved hjælp af hyaluronsyre-indsprøjtninger, hvortil Botox kan tilsættes. Dette alternativ uden operation er for dig, hvis du ønsker:

  • Rebalancere volumen af næsen.
  • Løft næsetippen.
  • Blødgør en lille bump.
  • Ret ufuldkommenheder og defekter fra en tidligere mislykket næseplastik.
  • Hvis du er over 50 og din næsebrusk er hård.

Denne teknik er hurtig. Det gøres på kun 30 minutter for en enkelt session. Der skal dog foretages en fornyelse efter 18 måneder.

Simulering før og efter rhinoplastik på en kvinde
Simulering før og efter rhinoplastik på en kvinde

5 – Ultralyds næseoperation

Ultralyds næseplastik udviklet i 2013 involverer også brug af en ultralydsfrekvens til at omstrukturere næsen med mere præcision. Det er en ikke-invasiv metode, der vil bruge vibrationer til at udglatte og omforme knoglerne og næsebrusken. Det foretrækkes til udtynding og skånsom polering af næsen.

6 – Sekundær næseplastik

Sekundær næseplastik , eller revisionsnæseplastik, er en rekonstruktiv operation, der kræver et næsearbejde. Hun kræver stor ekspertise fra den tyrkiske rekonstruktive kirurg for at sætte ham i stand til at rette op på en tidligere mislykket næseoperation med nasal rekonstruktion. Denne anden genoprettende næseplastik kan være ømtålelig, fordi det er nødvendigt at korrigere operationen af en tidligere læge, som måske har gjort det dårligt.

7 – Etnisk næseoperation

Etnisk næseplastik er en næseoperation, der har til formål at skabe en æstetisk tiltalende næseform, samtidig med at den opretholder særskilte egenskaber, der er unikke for hver etnisk gruppe. Dagens avancerede næseplastik nærmer sig individuel skønhed, der omfavner arv og fremhæver skønhed frem for at skabe et universelt næsedesign.

En afrikansk patient efter etnisk næseoperation
En afrikansk patient efter etnisk næseoperation

I 1980’erne og 1990’erne var hovedstrømmen af næseplastik baseret på den kaukasiske næseform, som var uegnet til andre etniske grupper såsom asiater , afrikanere og mellemøstlige .

Åben eller lukket næseoperation?

Åben rhinoplastik , også kaldet ekstern næseplastik, involverer at lave et snit i bunden af columellaen, som er det bløde væv, der adskiller de to næsebor. Denne metode giver lettere adgang til næsebrusken og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt takket være bedre synlighed. Denne operation har til formål at identificere næsens morfologi for at omforme den så hurtigt som muligt. Denne type operation er en af de almindelige rhinoplastikoperationer i Tyrkiet .

Lukket rhinoplastik , også kaldet endonasal rhinoplastik, involverer omformning af næsen direkte inde fra næseborene ved hjælp af fine snit. Så der er ingen synlige ar. Denne mindre invasive procedure bruges til mindre korrektioner, såsom næsespidskorrektion. Restitutionstiden er derfor kortere, fordi der er færre blå mærker.

åben og lukket næseoperation

Hvad du skal læse, før du overvejer næseoperation

Udover at identificere den type næseoperation, du har brug for, skal du vide, at der er flere faktorer, der spiller ind for at få en vellykket næse-næseoperation og at vælge den rigtige type operation. Disse er :

Alder

Først og fremmest skal du tage højde for alder. Dette har en afgørende effekt på huden. Yngre hud er mere elastisk. Hun er i stand til at tilpasse sig ændringerne forårsaget af næseplastik. På den anden side, når vi ældes, ældes huden. Hun er mindre i stand til at tilpasse sig plastikkirurgi, og virkningerne kan være mindre synlige, end man kunne håbe.

Livsstilen

Livsstil påvirker også kvaliteten af huden. Det er klart, at rygning eller udsættelse for solen vil have konsekvenser for huden. Dette kan gøre processen med kosmetisk næsekirurgi mere kompleks.

Dette betyder dog ikke, at rhinoplastik er begrænset. Tværtimod giver disse faktorer dig mulighed for bedre at vælge, hvilken type næseplastik der passer til dine behov og din huds natur. For eksempel med moden, mindre elastisk hud anbefales ikke-medicinsk næseplastik mest. Det er en skånsom metode, der giver dig mulighed for at korrigere næsens form uden at skabe overskydende hud.

rhinoplastik diagram
Rhinoplastik ordning

Motivering

Hvis kosmetisk næseoperation er en operation på én gang, er resultatet irreversibelt. Og du beholder denne nye næse for livet. Det er for lang tid til at fortryde. For at fortælle dig, før du fortsætter med rhinoplastik, skal du sørge for, at du træffer den rigtige beslutning.

Når du står ansigt til ansigt med dit ansigt, kigger du dig i spejlet, spørg dig selv, hvorfor du vil skifte næse? Hvilken del af næsen vil du gerne ændre? Hvordan planlægger du at ændre din næse ? Tag status over dine motivationer.

Valget af specialist næseoperation kirurg

Det er den, du vil betro din næse, dit ansigts skønhed og en stor del af dit fremtidige liv til. For hvad ? Fordi hans bedrifter vil tillade dig at være tilfreds eller ej med din næse. Og som vi altid siger, det er midten af ansigtet, din nye næse må hellere være tilfredsstillende. Alt dette for at fortælle dig, at valget af læge skal være genstand for flere undersøgelser:

  • Find den bedste næseoperation kirurg Tyrkiet erfarne og effektive på grund af hans omdømme, takket være hans resultater, hans succeser og hans succes.
  • Find en betroet praktiserende læge, der vil guide dig gennem processen. Fra aftale til den postoperative samtale.
  • Betro din næse til en kirurg, der udfører dette arbejde, ikke kun fordi det er hans job, men som også kan forstå dine motivationer og vejlede dig derefter.
rhinoplastisk kirurg
Rhinoplastisk kirurg

Hvor finder man en fremragende rhinoplastiker?

I Tyrkiye! Landet er fyldt med erfarne specialiserede næseplastikkirurger , som tilbyder fremragende servicekvalitet, og hvis ry strækker sig ud over det europæiske kontinent.

Berømte mennesker, internationale stjerner, iværksættere, studerende eller enkeltpersoner vælger destinationen Istanbul eller Antalya, fordi næseplastik i Tyrkiet er en almindelig praksis. Du behøver kun at se før og efter billeder af næseplastik i Tyrkiet på Instagram for at forstå, at de er mestrene på dette felt.

Men hvad mere er, det udføres i højteknologiske lokaler med ultramoderne udstyr og state-of-the-art enheder. De kirurgiske institutioner er et 5-stjernet kostskole værd, hvor du vil føle dig helt tryg. Og meget mere end det, efter at have modificeret din næse, vil du have fornøjelsen af at teste din nye næse i de tyrkiske gader, hvor duften af baklava, kebab eller dolma vil vække dine næsebor.

rhinoplastik kirurg
rhinoplastik kirurg

I vores specialiserede næseoperationsklinik vil du blive støttet under hele dit lægeophold. Du vil blive hjulpet under alle omstændigheder, og vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål, afklare din tvivl og støtte dig hele vejen.

Og hvis sprog virker som en væsentlig barriere for at kommunikere, skal du vide, at vi har simultanoversættere, som har en perfekt beherskelse af dit sprog. Så hvad venter du på for at få en næseoperation i Tyrkiet ?

Rhinoplastik i Türkiye: kosmetisk næseoperation

Rhinoplastik i Tyrkiet har en succesrate på 98% , hvorfor denne kosmetiske operation er meget populær der. Som det allerede er blevet sagt ovenfor, er dette i høj grad takket være kirurgers færdigheder og erfaring og de ultramoderne teknologier, der anvendes på stedet.

Video af en vellykket næseoperation i Türkiye

Hvordan går operationen i Istanbul?

Proceduren for en næseoperation i Istanbul er kodificeret. Fra den første konsultation til det kirurgiske indgreb vil du gennemgå forskellige stadier. Vær sikker på, at du ved hvert trin vil blive støttet af et team af professionelle, som du kan stole på.

Har du HIV? En særlig enhed er reserveret til dig til en næseoperation i fuld sikkerhed for dig og for personalet.

Vores team er uddannet til at tilbyde personlig assistance til personer med nedsat mobilitet i kørestol under hele deres ophold. Vores klinik er tilgængelig for mennesker med handicap (PRM).

Den første konsultation

Udgangspunktet for din rejse til hjertet af din lugtesans, den første konsultation er din første aftale med den tyrkiske kirurg . Det er grundlæggende at opsætte næseplastikprojektet i overensstemmelse med dine behov og dine ønsker. Dette kan gøres direkte på Istanbul-klinikken eller eksternt gennem et liveinterview eller fotos. At stå ansigt til ansigt med en kirurg er fortsat den bedste måde at skabe et klima af tillid på.

I dette første trin fortæller du kirurgen dine æstetiske ønsker. Han vil stille en præcis diagnose, så du kan vide, om dette er muligt. Han vil evaluere adskillige kriterier, faktorer, kontraindikationer, der gør det muligt at gennemføre dit kirurgiske projekt med succes.

næseoperationskirurg og patient
Rhinoplastik kirurg og patient

Det er også under denne første konsultation, at næseplastikkirurgen i Tyrkiet vil forklare dig den behandling, der kan give dig fuldkommen tilfredshed. Den vil detaljere procedurerne, målene og forventede resultater af denne proces. Lejlighedsvis vil han informere dig om de risici eller andre negative virkninger, der kan opstå under proceduren.

Afhængigt af din næses form er det også muligt, at næseplastikeren vil udføre røntgenbilleder, 3D-scanninger eller endda en funktionel rhinologisk vurdering baseret på din anmodning. En anden konsultation kan noteres i din dagbog.

Instruktioner og indikationer at kende

Under denne første konsultation vil du også lære om de systematiske kirurgiske instruktioner til at udføre din næseoperation . Tøv ikke med at stille din kirurg spørgsmål om dine forventninger og resultaterne af operationen.

Nogle instruktioner til at følge:

  • Stop med at ryge eller drikke alkohol før operationen
  • Stop med at tage antiinflammatoriske lægemidler, aspirin, antikoagulantia.
  • Rengøring og vedligeholdelse af ansigtet før den kirurgiske operation: barbering af skæg eller overskæg mv.
Før og efter simulering af en næseplastik
Før og efter simulering af en næseplastik

Dagen for operationen

På operationsdagen inviteres du nøje til æstetisk klinik. Alle foranstaltninger er truffet for at sikre, at denne session er et afslappet, stressfrit øjeblik for dig. Det er virkelig vigtigt, at du kan føle dig godt tilpas under proceduren. Hele det medicinske team i Istanbul vil sætte dig i ro og mag.

Rhinoplastikoperationen kan udføres under lokal eller generel anæstesi:

  • Ved lokalbedøvelse påføres let sedation på næsen. Du vil ikke mærke noget, men du kan se hele behandlingens fremskridt. Kirurgen vil bestræbe sig på at kommunikere så meget som muligt om sine procedurer. Bare rolig, operationen vil være smertefri og fuldstændig behagelig.
  • I generel anæstesi vil du sove under hele operationen. Afhængig af vigtigheden og kompleksiteten af den kosmetiske operation kan det involvere en nat i klinikken.
næseoperation i Tyrkiet
Næseoperation i Türkiye

Interventionens varighed

Det er en specialiseret kirurg, der er ansvarlig for at udføre næseplastik . Han kan blive støttet af andre specialister eller af sit medicinske team.

Sessionen kan vare 1 til 3 timer afhængigt af kompleksiteten af operationen. Personligt varede min næseoperation i Tyrkiet 3,5 time, fordi det var en sekundær næseoperation. Næseomformningsprocessen vil afhænge af problemet, der skal rettes, eller den teknik, kirurgen bruger. I alle tilfælde vil han starte med at adskille huden på næsen fra det knogle- og bruskholdige tag. Når ombygningen er færdig, vil huden blive sat tilbage på plads på næseskillevæggen.

Hvis operationen har til formål at gøre næsen mindre, vil kirurgen fjerne noget af brusken og knoglen. For at gøre dette vil han lave et par snit inde i næseborene.

en næse set forfra
En næse set forfra

Hvis operationen sigter mod at øge størrelsen af næsen, vil kirurgen udføre en brusktransplantation, som vil omforme næsen . I dette tilfælde vil snittene blive lavet udefra. Ved store næsebor er det muligt at lave små snit på siderne af næseborene for at ændre næsebredden og lade næseborene indsnævre, dette kaldes så alarplastik.

Når operationen er færdig, vil du bære en plastik- eller metalskinne på næsen. Dette vil give den nye næse mulighed for at passe ordentligt og holde sin form. Derudover kan tamponer også indsættes i næseborene for at støtte skillevæggen (næseseptum) og ikke forstyrre vejrtrækningen. Endelig vil bandager beskytte næsen mod alle ydre angreb, stød og andre.

Den postoperative fase

I løbet af de første 24 timer efter næseplastik vil du føle dine næsevedhæng følelsesløse. Små følelser af ubehag kan til tider forekomme. Ansigtet kan hæve og blive ømt. Men det varer kun et par timer. Du vil få ordineret smertestillende medicin for at dulme ubehaget.

Selvom ideen om at vise din nye næse frem i hele Istanbul kan være meget fristende, er det stadig tilrådeligt at hvile den første dag efter operationen. Hold hovedet højt i 3-4 dage postoperativt, især når du sover, ellers vil dit hoved svulme.

Efter 5 dage kan der forekomme blå mærker omkring dine øjne. Gå ikke i panik. Påføring af en kold kompres vil være nok til at få dig til at føle dig bedre og reducere hævelse. Disse blå mærker forsvinder efter en uge, efterhånden som det indre væv heler.

Hertil kommer små utætheder fra næseborene eller tilstoppet næse, som under ingen omstændigheder bør advare dig. Det er en del af processen. For at fremskynde helingen skal du lade alt flyde uden at pudse din næse.

Patient efter næseoperation
Patient efter næseoperation

I løbet af denne tid og før din næste aftale med kirurgen , kan du til enhver tid kontakte hospitalets lægeteam. Hvis du har spørgsmål eller tvivl om din fysiske tilstand, så tøv ikke med at spørge din kirurg.

Hvis du er helt sikker, skal du blot tage på sightseeing i hele Istanbul. Vær dog forsigtig med stød og slag. Beskyt din næse som dit øjensten!

Efter en uge fjernes skinner, væger, tamponer og andre forbindinger. Du kan trække vejret dybt. Alle blå mærker og hævelser er forsvundet nu. Det er en tilbagevenden til det normale liv. Selvom mange patienter allerede kan vende tilbage til deres normale liv efter 3-4 dage efter operationen.

Rhinoplasty Türkiye: Før og efter billeder

Før og efter foto af en næseoperation af en blond kvinde
Før og efter foto af en næseoperation af en blond kvinde
Før og efter foto af en næseoperation af en kvinde af blandet race
Før og efter foto af en næseoperation af en kvinde af blandet race
Før og efter foto af en næseplastik på en hvid kvinde
Før og efter foto af en næseplastik på en hvid kvinde

Risici, komplikationer og bivirkninger

Der kan være sjældne risici under rhinoplastik :

  • Midlertidig tab af lugt;
  • Tab af følsomhed på spidsen af næsen;
  • Misfarvning og hævelse af huden;
  • Perforering af næseskillevæggen;
  • Dårlig helbredelse;
  • Vejrtrækningsproblemer.

Derfor interessen i at stole på, at vi vælger din kirurg i Istanbul og vælger en velrenommeret og erfaren praktiserende læge.

Bemærk, at i den islamiske religion er næseplastik ikke haram. Det er halal og accepteret , fordi det har til formål at eliminere en defekt, der påvirker næsen.

Forholdsregler at tage

Din næseoperation udført, din næse solidt på plads, kræve ikke sejren endnu. Du skal vente 3 til 12 måneder, før næsen tager sin endelige form. Du skal være tålmodig og frem for alt forsigtig.

I den første måned efter operationen vil du stadig blive rådgivet om ikke at gøre for meget indsats eller bevægelser, der kræver meget styrke. Dette kan få dit blodtryk til at stige. Undgå ligeledes stød og slag, som kan deformere den nye næse. Svømning, motionscenter, løb og endda intenst samleje bør undgås i denne periode.

Rhinoplastik patient med en bandage på næsen
Rhinoplastik patient med en bandage på næsen

Hvis du bruger receptpligtige briller, så prøv at skifte til kontaktlinser, indtil næsen er helet (omkring 2 til 3 måneder).

I denne periode skal du vide, at du vil blive ledsaget af hele det medicinske team for næseoperationer i Istanbul , via telefon- eller onlineinterviews. Du kan også kontakte klinikken, hvis du er i tvivl eller frygt. I løbet af det første år af din kosmetiske operation vil du være i løbende kontakt med din kirurg ved telefonopkald, fremsendelse af billeder mv. Han vil være i stand til at følge udviklingen af din næse.

Din “nye næse”

Efter episoderne med blå mærker og hævelse kan vi allerede se udseendet af din næse . Det er smukt, det er helt i tråd med det du drømte om. Det er næsen, der vil sætte en stopper for dine fysiske komplekser, dine vejrtrækningsproblemer og dine forskellige gener.

Dette er den næse, du skal dyrke lige midt i dit ansigt. Du kan få usædvanlige reaktioner fra andre. Men vær sikker på, dette er en del af processen med at genvinde tilliden til din krop og dig selv.

Hvordan ældes et næsearbejde i Türkiye?

En næseoperation udført i Istanbul, Tyrkiet, ældes godt. Rhinoplastik betragtes som langvarig eller permanent, men det betyder ikke, at resultaterne ikke kan ændre sig. Virkningerne af din operation ændrer sig, fordi din næse ændrer sig.

Mange mennesker forstår ikke, at næsen er lige så udsat for ældning som andre ansigtstræk. Ifølge en meget seriøs britisk videnskabelig undersøgelse vokser næsen med alderen, ligesom ørerne. Heldigvis, selvom resultaterne af din næseplastik har ændret sig, kan en revision af næseoperationen genoprette det nasale udseende, du ønsker.

Foto af en mand efter næseoperation
Foto af en mand efter næseoperation

Forbered dit næseoperationsophold i Türkiye

Det er det, er du klar til at tage affære, for at tage skridtet til en næseoperation Tyrkiet ? Her er nogle nødvendige trin til korrekt at organisere dit næseoperationsophold i Istanbul.

Valg af kirurg og klinik

Det første og vigtigste skridt er at vælge din kirurg. Årsagerne er allerede nævnt ovenfor. Vælg en erfaren kirurg, kendt og anerkendt for sin effektivitet. Vælg en kommunikativ behandler, som vil være i stand til at give alle svarene på dine spørgsmål. Vores ekspertkirurg inden for næseplastik i Tyrkiet er en af de mest kendte i landet. Men hvad mere er, i vores klinik i Istanbul bliver du problemfrit assisteret på alle stadier.

Et par ord om klinikken:

  • En af de bedste kosmetiske kirurgiske klinikker i Istanbul (vurderet 4,7/5 på Google Anmeldelser)
  • Internationalt omdømme og kvalificerede kirurger

Et par ord om næsekirurgen

  • 29 års erfaring med kirurgi (mere end 15.000 operationer)
  • 7 specialiseringscertifikater (kosmetik og hårkirurgi)
  • Vinder 1. pladsen i den videnskabelige forskningskonkurrence
  • Medlem af det nationale råd for Lægeordenen i Türkiye
  • Ekspertise i næseplastik, fedtsugning, bryst- og hårkirurgi.
  • Konsulent på en tyrkisk tv-kanal
Koordinator med en patient
Koordinator med en patient

Forbered din rejse

Når du har valgt kirurgen, som Dr. Ergin, kan du forberede dig på din næseoperation i Tyrkiet . De fleste tyrkiske kosmetiske kirurgihospitaler tilbyder pakker med alt inklusive: flybilletter, indkvartering, konsultationer, kirurgi, post-operation, catering, besøg og opdagelser osv.

Disse tilbud gør det nemmere for dig at gennemgå processen med at få foretaget en næseoperation i Tyrkiet. Du behøver ikke at organisere noget, for alt er allerede inkluderet. Alt du skal gøre er at pakke dine kufferter og tage din transport for at krydse Atlanten.

Hvis du kan lide flere eventyr eller frihed, kan du altid vælge friere formler. I dette tilfælde kan du frit tilrettelægge dit ophold i Istanbul , som du ønsker, bortset fra konsultationer og kirurgisk indgreb.

Hoteller i Istanbul for et vellykket lægeophold
Hoteller i Istanbul for et vellykket lægeophold

Hvor længe skal man blive i Türkiye for næseplastik?

Generelt varer opholdet til en næseplastik i Tyrkiet omkring 6-7 dage. Dette er den tid, der kræves for at udføre en næseplastik og udføre postoperativ opfølgning på stedet. Men landets skønhed kan erobre dig og vil give dig lyst til at forlænge dit ophold.

Hvordan går dit æstetiske ophold i Istanbul?

  1. Du ankommer til Istanbul Lufthavn (IST). En privat chauffør vil vente på dig i lobbyen med et skilt, hvorpå dit navn vil blive skrevet.
  2. Han vil tage dig til dit 4* hotel i en Mercedes Van (30 min. kørsel). Hotellet ligger 2 minutters gang fra den æstetiske klinik.
  3. Mød koordinatoren og kirurgen for at definere dine mål. Han vil besvare alle dine spørgsmål. Koordinatoren vil oversætte.
  4. Aftale den anden dag for at udføre næseoperationen. Efter operationen bliver du en nat på klinikken til observation.
  5. Du hviler derefter på dit 4* hotel med den medicin og cremer, som koordinatoren vil bede dig bruge.
  6. Aftale den sjette dag til at fjerne skinnen og udføre den sidste kontrol hos kirurgen, altid i nærværelse af koordinatoren.
  7. Den private chauffør kan derefter tage dig tilbage til lufthavnen for dit returflyvning, og du vil kunne nyde din nye næse inden for 7 dage.

Hvor meget koster en næseoperation i Türkiye?

Det ultimative spørgsmål! Og den, der presser hundredtusindvis af patienter til at vælge næseoperation i Tyrkiet, er omkostningerne ved denne operation. Udgifterne til næseplastik på bredden af Bosporus kan nå 70 % billigere end prisen i Europa. Tæl mellem 1600 til 2500 euro for en næseoperation i Istanbul. Denne pris varierer dog afhængigt af de anvendte teknikker, kompleksiteten af ændringen og kirurgens omdømme. For en nøjagtig pris og en udtalelse fra den bedste kosmetiske kirurg i Istanbul, anmod om et personligt tilbud.

Koordinatoren beregner prisen på en næseoperation
Koordinatoren beregner prisen på en næseoperation

Konklusion

Vælg den bedste rhinoplastikklinik i Tyrkiet for at sikre, at proceduren bliver en succes. Find information om kirurgens aktivitet. Flere kriterier skal tages i betragtning, når du træffer dit valg:

  • Patientanmeldelser og udtalelser
  • Før og efter billeder
  • Datoen for oprettelse af klinikken
  • Klinik akkrediteringer
  • Lægens antal års erfaring
  • Klinikkens og kirurgers speciale

Hvis du har svært ved at træffe et valg, kan vi hjælpe dig med at lykkes med din intervention og til en reduceret takst.

1

Koordinator

Giv os dine kontaktoplysninger via formularen. Vores koordinator vil kontakte dig via besked via Whatsapp eller via e-mail for en gratis forhåndsdiagnose af din næse .

Hun vil bede dig om forside- og profilbilleder samt dine mål , for at indhente plastikkirurgens mening .

2

Kirurg

Hvis kirurgen er i stand til at opfylde dine mål og giver os grønt lys til din næseoperation, sender vi dig et gratis og uforpligtende personligt tilbud .

Og hvis du er enig, arrangerer vi alt for dig:
Fly, Taxa, Hotel, Rhinoplastik, Medicin og frem for alt en smuk guidet tur i Istanbul.

Benyt dig af en GRATIS evaluering!

På forespørgsel og
uden nogen forpligtelse fra din side.

Konsultation 100% gratis. Vi analyserer din situation, dine behov og forventninger. Og vi estimerer det nødvendige budget for : Fly + hotel + taxa + behandling.

Du bevarer hele tiden den fulde kontrol over processen. Total ro i sindet.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe varer en næseoperation i Tyrkiet?

Efter en næseoperation i Türkiye holder resultatet i årevis. Når det er sagt, med alderen bliver ansigtshuden tyndere. Derfor kan der forekomme uregelmæssigheder. Det er dog muligt at rette disse små ufuldkommenheder med hyaluronsyreinjektioner.

Rhinoplastik er en kosmetisk operation, der ikke gør ondt. Da operationen udføres under generel anæstesi, mærker du ingen smerter. Men når virkningen af bedøvelsen aftager, vil du mærke noget ubehag. Når det er sagt, forbliver smerten tolerabel.

Succesraten for kosmetisk næsekirurgi i Tyrkiet er 98%. Det er derfor, at operationen tiltrækker mange mennesker. Derudover er alvorlige bivirkninger sjældne. De mest almindelige komplikationer er: blødning, dårlig reaktion på anæstesi og infektion.

Tyrkiet er et ideelt valg for dem, der ønsker at få en næseoperation.Tyrkiske kosmetiske kirurger er højt kvalificerede og betragtes som de bedste specialister på området. Prisen for proceduren er også billigere der end i Europa.

Rhinoplastik er forbudt før man fylder 16 år. Faktisk skal du vente, indtil ansigtets vækstfase slutter. Det slutter i en alder af 16 eller 17. Men den ideelle alder til at udføre operationen er mellem 20 og 30 år. Der er ingen aldersgrænse for at udføre denne operation.

For at udføre en næseoperation i Tyrkiet skal du planlægge et ophold på mindst 8 dage. Generelt varer operationen maksimalt en eller to timer. Når det er sagt, er der obligatoriske forberedende trin og postoperativ pleje. Derfor skal opholdet vare mere end en uge.

Ja, ikke-kirurgisk rhinoplastik er muligt. Det kan gøres med hyaluronsyreinjektioner eller andre fyldstoffer for midlertidigt at ændre næsens form. Kontakt en sundhedspersonale for at finde ud af, om dette kan være det rigtige for dine behov.

Om forfatteren

Émilie

Mit navn er Emilie Gervais, og jeg bor i Istanbul, Tyrkiet. Jeg er medicinsk skribent med omfattende videnskabelig viden og over 15 års erfaring inden for kræftforskning og molekylærbiologi. Jeg har erfaring med kongresorganisation og projektledelse. Jeg har evnen til at overføre komplekse medicinske og videnskabelige koncepter til forskellige målgrupper gennem en række forskellige medier, herunder denne hjemmeside som et forum for min skrivning.

‍👩‍⚕ FÅ ET GRATIS TILBUD ➡️